Una vintena de detencions, l’última setmana, per drogues, alcoholèmia i contra la llibertat sexual

Un home amb manilles i droga a la mà
Algunes de les detencions han estat per possessió d’estupefaents (iStock/arxiu)

Amb els arrestats en les dues operacions d’aquests últims dies contra les drogues, la Policia suma una vintena de detencions la darrera setmana, tres de les quals també per delictes contra la salut pública (estupefaents) el cap de setmana.

Un d’ells, no resident, de 34 anys, va ser detingut a les 00.40 h de dissabte amb 5,5 grams de cocaïna. Els agents van ser requerits en un local d’oci nocturn quan l’home estava oferint presumptament la droga als clients de l’establiment.

El mateix dissabte, a les 13.49 h, la Policia va arrestar a la frontera del riu Runer un altre home, no resident de 28 anys, per introduir 0,4 grams de cocaïna i 1,5 grams de marihuana. Diumenge, també a la frontera, es va detenir un altre no resident de 25 anys en possessió de 0,8 grams de cocaïna, 5 grams d’haixix i 3,5 grams de marihuana.

La darrera setmana la Policia ha detingut una persona de 31 anys per positiu en tòxics al volant i 11 més entre els 24 i els 52 anys per alcoholèmia, amb taxes de fins a 2,60, 2,04 i 1,79 grams d’alcohol per litre de sang. Dues de les detencions es van produir arran d’accidents amb danys materials.

Finalment, divendres a les 8.45 h a Escaldes-Engordany, es va arrestar un veí del Principat, de 53 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual, i dimecres passat un home, no resident de 25 anys, per presentar un document inautèntic al Servei d’Immigració.

TOTES LES NOTÍCIES