Una vintena de caporals de la Policia participen en un taller d’habilitats directives

Una vintena de caporals de la segona promoció del Cos de Policia ha participat en un taller sobre habilitats directives impartit pel Servei de Psicologia de la Guàrdia Civil. El curs s’emmarca en la formació general d’aquesta promoció de caporals i ha tingut lloc entre l’11 i el 15 d’abril.

La formació té com a objectiu que els caporals assoleixin una capacitació bàsica en competències i habilitats directives relacionades amb una ocupació eficient de les responsabilitats com a comandament; destacant la importància que la comunicació i les relacions interpersonals tenen en la direcció d’equips de treball. A més, en el taller s’han aportat eines que permeten una millora efectiva en la gestió i en la direcció de persones, aconseguint una optimització dels recursos.

Concretament, durant el curs s’ha volgut potenciar el sentiment de pertinença a l’organització i l’alineament amb la missió, així com aprofundir en el concepte de lideratge, desenvolupar habilitats per a la motivació efectiva, potenciar estratègies per al treball en equip, per a la comunicació interpersonal, per a una gestió eficaç de les tensions i dels conflictes i per al control de l’estrès.

L’equip de formació ha estat integrat per dos oficials psicòlegs (dos capitans) membres del Departament de Psicologia de la Guàrdia Civil.

Després de la formació, aquest divendres, ha tingut lloc la cerimònia de cloenda del taller, presidida pel director del Departament de Policia, Jordi Moreno, on s’han lliurat els diplomes acreditatius al personal format.

(Text i foto: cos de Policia)

1 comentari

  1. De traca i pandereta! Quina vergonya sr. Moreno… I aixo q semblava uma persoa de valors… Us habeu careegat la policia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *