Una vintena d’assistents al taller de fotografia d’Igers Seu a càrrec de Tony Lara

tony-laraUna vintena de persones han assistit aquest dimecres al vespre a un taller sobre composició de la imatge, a càrrec del fotoperiodista Tony Lara. La proposta l’impulsava el col.lectiu Igers Seu, que ja ha arribat a la xifra de 10.000 fotografies penjades al perfil d’Instagram.

Lara resumeix la xerrada destacant la rellevància que té saber quina lectura donar a una instantània abans de fer-la, sel.leccionant el punt principal i sense intentar encabir-hi molta informació. “Val la pena reflexionar, cercar perspectives per trobar elements que aportin unes pautes visuals a la foto, que és llegeix igual que un text”, ressalta.

El fotògraf, que treballa al Periòdic d’Andorra, mostra part de la seva obra en un blog a Internet. “És una vessant diferent a la professional, molt més personal”, apunta.

Tony Lara ha valorat molt positivament la tasca que duu a terme Igers Seu al territori i ha animat tothom a participar-hi. Tanmateix, creu que cal filtrar bé fotografies que es consumeixen a través de la xarxa, ja que n’hi ha moltes a causa de la irrupció dels telèfons mòbils i les càmeres de butxaca.