Una vintena d’activitats esportives a la Festa Major de la Seu

Representants d'entitats esportives de la Seu (RàdioSeu)
Representants d’entitats esportives de la Seu (RàdioSeu)

La Festa Major de la Seu d’Urgell reflecteix un any més la condició de la capital urgellenca com a ciutat d’esport i, per això, ofereix prop d’una vintena d’activitats esportives, coordinades pel Servei Municipal i amb la implicació de diverses entitats de la ciutat. En una entrevista al programa ‘Carretera i Manta’ de RàdioSeu, la nova regidora d’Esports de l’Ajuntament, Bàrbara Romeu, ha agraït la col·laboració de tots els col·lectius d’aquest àmbit que preparen actes per a formar part de la festa, alhora que ha animat tothom a participar-hi. En aquest especial també hi han pres part representants d’alguns d’aquests clubs i associacions.

Cal recordar que per a alguns dels torneigs que s’organitzen cal inscripció prèvia. De moment ja s’ha dut a terme la Cursa d’Orientació Nocturna, que es va fer dilluns al vespre, i per als aficionats a l’escalada s’ha obert un psicobloc a la piscina municipal, on hi estarà instal·lat fins al 3 de setembre. En canvi, s’ha suspès l’exhibició de teles acrobàtiques, que estava prevista per aquest dimecres al vespre al Camp del Codina, a causa d’una indisposició de l’artista. 

Una de les entitats que organitza activitats, l’Urban Sport, ha impulsat durant aquests dies previs un torneig de pàdel, que es va dur a terme aquest dimarts al vespre, i una masterclass de spinning, que es farà avui dijous (19.30 hores).

El gruix principal d’activitats esportives, però, arrencarà demà divendres i ho farà amb una de les més clàssiques i concorregudes: el Torneig de Bàsquet 3×3, a partir de les 17 hores al Palau d’Esports. També divendres a la tarda (18.00 hores), el Futbol Club Pirineus es presentarà amb un amistós contra el Solsona, al Camp Municipal Emili Vicente.

El punt àlgid de la programació específica serà dissabte i arrencarà a les 9 del matí amb quatre tornejos simultanis: els de Pàdel, Tennis i Futbol 7, que es faran a la zona esportiva, i el de Petanca, a les pistes municipals. A les 12 del migdia, hi haurà una cursa d’orientació lúdica proposada per MeteoPirineus, des del Portal d’Andorra. I a la les 7 del vespre, l’Atlètic Club La Seu jugarà un amistós contra el Balaguer, al Poliesportiu.

L’oferta esportiva de diumenge començarà a les 10 del matí amb el Campionat d’Escacs, organitzat pel Club Escacs La Seu. Com a novetat, enguany aquest torneig es farà al pati de la Biblioteca Sant Agustí. Ja a la tarda, des de les 16 hores, el CE Ciutat La Seu organitzarà una Trobada de Futbol Base. I tot seguit, a les 18, la Seu FC jugarà un partit de la Copa Pirineus contra el CF Pobla. A la plaça del Camp del Codina, també des de les 18 hores, l’AE Karate Tradicional Pirineus farà una masteclass d’aquesta modalitat. I més tard, a les 19 hores, hi haurà una classe de zumba amb Marta Buchaca.

La programació d’activitats físiques es tancarà dilluns, dia 28, amb la Pedalada Popular (a les 10 hores) i amb la Cursa Volta Major, que es durà a terme a les 19 hores. Aquestes últimes activitats tindran la sortida i l’arribada a la zona esportiva municipal.

[do_widget id=category-posts-pro-64]