estacio-autobusosEl  concurs per a la concessió de la gestió i manteniment de l’Estació Nacional d’Autobusos ha conclòs amb la presentació de l’oferta d’una unió temporal d’empreses (UTE) que engloba set empreses: Autocars Nadal, Camino Bus, La Hispano Andorrana, Cooperativa Interurbana Andorrana, Novatel, Transports dels Pirineus i Montmantell. Tal com ha posat en relleu el ministre portaveu, Jordi Cinca, es tracta “d’una bona notícia” ja que suposa que el “conjunt del sector ha validat” aquesta infraestructura i es vol implicar en la gestió. L’adjudicació es farà el 16 de novembre.

El concurs que el Govern havia convocat per a la gestió i manteniment de l’Estació Nacional d’Autobusos s’ha tancat amb una oferta que han presentat una unió temporal d’empreses (UTE) conformada per set empreses del sector: Autocars Nadal, Camino Bus, La Hispano Andorrana, Cooperativa Interurbana Andorrana, Novatel, Transports dels Pirineus i Montmantell. Segons han informat des de l’Executiu l’obertura de les ofertes tindrà lloc el 4 de novembre i és previst que l’adjudicació es pugui fer el 16 de novembre.

En relació a aquesta oferta, el ministre portaveu, Jordi Cinca, ha dit que es tracta “d’una bona notícia” ja que el fet que s’hagin presentat de manera conjunta aquestes set empreses suposa que “el conjunt del sector ha validat” aquesta infraestructura i es vol implicar en la seva gestió. En aquest sentit, també ha recordat que el termini inicial es va haver de prorrogar a demanda del sector.

Cinca ha recordat també que en la primera quinzena d’aquest mes de novembre les obres de la futura estació han d’estar concloses, ja que ara com ara ja es troben a les “acaballes” i que un cop es faci l’adjudicació de la gestió, les empreses hauran de fer les gestions necessàries per poder posar en marxa aquesta infraestructura abans de finals d’any.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada