L’emprenedoria rural a l’Alt Urgell i la Cerdanya continua la seva expansió, tal com es posa de manifest en la darrera convocatòria dels ajuts del programa Leader, que va finalitzar el passat 2 d’octubre i a la qual s’han presentat al voltant d’una trentena de projectes de molt diverses característiques.

 La suma de les inversions previstes en l’execució d’aquests projectes és d’1.444.954 euros, mentre que l’import total dels ajuts sol·licitats és de 697.410 euros. Individualment, les inversions previstes van dels 12.000 als 236.000 euros, si bé la majoria se situen entre els 20.000 i els 60.000 euros.

 Entre els projectes presentats en destaquen els que fan referència a obres i instal·lacions de millora de l’eficiència energètica, l’ampliació d’infraestructures ja existents i la creació de noves activitats econòmiques. Les inversions tenen un ampli abast territorial, ja que comprenen 14 dels 24 municipis d’aquesta zona Leader. La part més important correspon a iniciatives de l’àmbit privat, tot i que també s’han presentats projectes d’ajuntaments i entitats municipals descentralitzades (EMD).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada