Dues bruixes s’han colat per les finestres del Museu de l’Electricitat de FEDA i quan han vist entrar prop d’una trentena de persones, entre pares, mares, nens i nenes, han activat una bomba. Per poder-la desactivar-la han hagut de passar quatre proves: resoldre uns mots encreuats relacionats amb el museu i l’electricitat, endevinar una dotzena de pel·lícules només amb la mímica de les bruixes, jocs de coordinació amb les mans i el cos i finalment s’han hagut d’inventar la lletra d’una cançó amb la melodia d’una ja existent i amb tres paraules relacionades amb la mort.

Així ha estat l’Scape Show que ha organitzat aquest dissabte al vespre el Museu de l’Electricitat, que un any més ha obert les seves portes per celebrar la festa de Halloween. “La major part de les proves estan relacionades amb la por i el terror, però el que volem és que els nens s’ho passin bé”, ha explicat una de les bruixes interpretada per Mercè Canals. L’altre protagonista de la tarda, Olga Armengol, ha exposat que aquesta era la primera vegada que desenvolupaven un esdeveniment d’Scape Show i que la intenció és poder gaudir a la vegada que els nens estan més controlats i no tenen dificultats per moure’s amb les disfresses.

Perquè, de fet, la festa d’enguany ha tornat compta amb la participació dels infants en un concurs de disfresses de Halloween. Per aquest motiu, tots els menuts han arribat al museu amb les seves millors robes de por. Tots els participants s’han fet una foto amb la seva disfressa perquè després el jurat pugui valorar, sota criteri d’originalitat, quines són les tres millors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada