La  plaça Sant Miquel d’Encamp ha viscut aquest dissabte al matí l’inici del tradicional Mercat de Nadal, enguany organitzat per l’Associació d’Empreses d’Encamp amb la col·laboració del Comú d’Encamp. Una trentena de paradetes i comerciants han pres part d’aquesta iniciativa en la qual s’han vist productes típics nadalencs com torrons, neules, arbres de nadal i fins i tot tions. Durant aquest dissabte hi haurà diferents activitats, com ara l’actuació del Cor de Rock d’Encamp o un taller de galetes de Nadal.

El tradicional Mercat de Nadal d’Encamp ha obert les seves portes aquest dissabte al matí amb l’objectiu d’apropar l’esperit nadalenc als encampadans i encampadanes. La plaça Sant Miquel ha estat l’escenari escollit per la celebració del mercat d’enguany, que ha estat organitzat per l’Associació d’Empreses d’Encamp amb la col·laboració del Comú d’Encamp.

Les neules i els torrons han estat ben presents en el mercat d’enguany, i és que els objectes de decoració i els menjars típics del Nadal han estat els dos grans protagonistes de l’edició d’aquest any, ja que les parades han ofert productes varis i artesanals. A més, també s’han vist arbres i plantes decoratives relacionades amb aquesta festivitat i fins i tot, tions. Malgrat que la temàtica era nadalenca, en el mercat d’aquest dissabte s’han vist productes molt diversos com ara, cotxes de col·lecció, penjolls i escultures de la Verge de Meritxell.

El component musical nadalenc tampoc ha faltat en la celebració del Mercat de Nadal, gràcies a l’actuació del Cor de Rock d’Encamp. D’altra banda, la xocolata i la coca també han estat ben presents aquest matí durant el mercat. Al migdia l’Associació d’Empreses d’Encamp repartirà brou i vi calent per escalfar l’ambient, a més, aquesta tarda es durà a terme un taller de galetes de Nadal perquè els més petits confeccionin aquest menjar típic.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada