Una trentena de famílies participen en el ‘Ioga Kids Solidari’ a favor de Fundació Bomosa

La primera edició del “Ioga Kids solidari” organitzada per Daguisa Hotels i Lolë Andorra, amb la col·laboració de Júlia Centre, ha reunit una trentena de famílies andorranes que, a més de participar en una jornada saludable, ha col·laborat amb la Fundació Bomosa. En concret, els assistents han donat 236 euros que es destinaran íntegrament als projectes filantròpics i de Social Business d’aquesta fundació que, des de l’any 2004, ajuda a les persones que viuen i treballen a Andorra i també vetlla pel desenvolupament sostenible del Principat.

Com explica el fundador de Fundació Bomosa, Turi Mora, “estem molt agraïts amb la col·laboració de totes les persones i entitats que han participat en aquesta iniciativa solidària” i ha afegit que la col·laboració d’aquestes famílies “ens permet continuar treballant per als andorrans que ho necessiten i també a tenir cura del nostre medi ambient”.

Per la seva banda, el CEO de Daguisa Hotels, Jordi Daban, ha destacat que “ens sentim molt identificats amb els valors de la Fundació Bomosa i esperem organitzar de nou amb Lolë Andorra i amb la col·laboració de Júlia Centre altres activitats amb finalitat solidària”.

La primera edició de “Ioga Kids solidari by Daguisa Hotels” va ser impartida per la professora Mireia Canudas –que és ambaixadora de la marca de roba femenina i esportiva Lolë–, el dissabte 29 de desembre del passat 2018, a l’hotel family friendly Tulip Inn Andorra Delfos.