Una startup de Barcelona ensenya a crear robots en dues hores

robots

Caravelo, una start-up de Barcelona, desmitifica el món dels robots i ens ensenya de quina manera crear-los sense que siguin necessaris coneixements avançats d’informàtica. Ahir dijous va tenir lloc a Barcelona l’esdeveniment “chatbot for Dummies”. Va ser el primer esdeveniment al nostre país dedicat en exclusiva a aquesta tecnologia i en ell ses va analitzar, a més de l’estat de desenvolupament d’aquesta indústria, l’impacte que ja està tenint en la nostra societat.

“La societat avança a passos de gegant i coses que fa poc semblaven ciència-ficció, avui són una realitat. Els robots ja formen part de les nostres vides, però la seva presència va a incrementar-se de manera exponencial en els propers anys i canviarà la forma en què funciona la nostra societat. De nosaltres depèn que aquest canvi sigui per bé “declara Iñaki Úriz, CEO i cofundador de Caravelo.

Un dels moments més atractius de l’esdeveniment va ser sens dubte la creació en directe d’un robot capaç d’interactuar amb persones a través de Facebook Messenger i en temps real per ajudar-los en tasques del seu dia a dia.

Per Tecnonews / AMIC