Una seixantena de fotografies formen el mural efímer de la Setmana de la Diversitat Cultural

diversitatUna seixantena d’imatges formaran el mural fotogràfic de la Setmana de la Diversitat Cultural que s’inclou dins del projecte Inside Out. L’enganxada ha començat aquest dijous a les 16 hores i seguirà fins que s’hagin encolat les imatges de les diferents associacions d’Andorra la Vella. Com ha exposat la consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà, és un “homenatge” a les persones que de forma desinteressada destinen el seu temps i col·laboren amb les associacions, que sovint “passen desapercebudes”. L’acció s’enregistrarà i s’enviarà al creador del projecte, l’artista francès JR, perquè l’inclogui com a representació d’Andorra en aquesta iniciativa mundial. 

Una de les activitats estrella de la Setmana de la Diversitat Cultural que va començar a Andorra la Vella dilluns i s’allargarà fins diumenge és l’exposició Inside Out que s’ha posat en marxa aquest dijous. Es tracta de fotografies de 85 centímetres per 1,30 metres que mostren dos representants de les associacions de la parròquia i que s’han enganxat a la plaça de la Rotonda per mostrar les cares de les persones que col·laboren amb les activitats i la promoció de la diversitat de forma desinteressada.

La iniciativa s’emmarca en el projecte de l’artista francès JR i tot el procés s’enregistra “perquè tinguin en compte que Andorra també hi participa sota el lema La diversitat ens enriqueix”, ha explicat la consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà.

Les 60 imatges quedaran enganxades fins que la climatologia i el pas de la gent ho permetin, perquè és una exposició efímera. Tot i així, l’objectiu, com ha recordat el cònsol major, Jordi Minguillón, és destacar la tasca de les persones que tiren endavant les associacions. “Si no fos per ells la majoria d’activitats no existirien”, ha assenyalat.

Text i foto: ANA