Una seixantena de cellers participaran a la segona Trobada de microproductors de vi

microproductors 1

Divendres 28 i dissabte 29 de novembre Sant Julià de Lòria es tornarà a convertir en la capital dels microproductors de vi. Enguany s’ha millorat l’espai dels expositors on participaran una seixantena de cellers i amb Portugal com a país convidat. Amb aquesta segona edició, es preveu consolidar una cita que posa en relleu un producte molt cuidat al capdavant del nom d’Andorra.

Aquest any ja no es passarà fred i els expositors tindran més espai, i és que la segona Trobada de microproductors de vi arriba amb vela nova a la plaça de la Germandat i més participants. El conseller d’Agricultura de Sant Julià de Lòria, Carles Àlvarez, ha indicat que hi haurà “20 cellers francesos, una quarta part són espanyols, hi ha un celler d’Hongria, dotze de Portugal, que és el país convidat, i els quatre cellers de Sant Julià”. El director de producte i nous projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, creu que la Trobada “és una nova excusa per comunicar que a Andorra es fan coses diferents”. 

El funcionament será el mateix de l’any passat, un tiquet de 6 euros donarà dret a les degustacions i es podrà comprar una copa per 2. La trobada està oberta a tots els públics i va destinada a conèixer nous cellers i els seus vins, les particularitats de les produccions petites i les tendències, per això hi haurà diversos professionals del sector que faran xerrades al Centre de Congressos, una de les més destacades, será el col·loqui inaugural.

Entre d’altres ponents enguany repeteixen David Seijas, el sommelier de la Fundació Bulli, i la periodista i experta Maria Isabel Mijares.