Una resident anglesa de 81 anys mor atropellada en un pas de vianants a Sant Julià

Una dona, resident anglesa de 81 anys, ha mort a conseqüència d’un atropellament aquest migdia a sant Julià de Lòria.

Els fets han succeït sobre les 12:32 hores a la carretera General, 1, en front del numeo 2 de l’avinguda Francesc Cairat , a Sant Julià de Lòria.

Segons el comunicat del Servei de Policia, sobre lloc creua la via, per un pas de vianants la víctimauna persona. El conductor del turisme Mitsubishi L200 Pick-up, matrícula d’Andorra, que circula direcció Sant Julià de Lòria vers frontera del Riu Runer, no observa la presència de la vianant i l’atropella.

Els serveis d’urgència mèdics desplaçats al lloc, traslladen d’urgència a la vianant greument ferida a l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell, lloc on resulta difunta. La víctima és una dona resident britànica de 81 anys.

Els agents del Grup d’Investigacions d’Accidents de Trànsit, instrueixen el pertinent atestat de senyal accident vianantcirculació per tal d’esbrinar les causes de l’accident. El preceptiu control per detecció d’alcohol al conductor del turisme, dóna un resultat negatiu. No obstant, és detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència.

El detingut, resident portuguès de 43 anys serà posat a disposició judicial.

TOTES LES NOTÍCIES