Una rentadora integrada

rentadora

Quan no hi ha més remei que integrar la rentadora en un espai com el bany, que sovint és petit, cal fer servir la imaginació per col·locar el mobiliari i els accessoris de manera que l’estança es pugui utilitzar còmodament. Si queden espais lliures al voltant de la rentadora els podeu aprofitar de diverses maneres.

Per exemple, en el cas d’una rentadora de càrrega frontal quedarà lliure la zona alta de la paret, mentre que si es tracta d’una rentadora de càrrega superior caldrà deixar a sobre suficient espai per poder obrir la porta.

Un cop teniu definit l’espai que podeu aprofitar, podreu plantejar-vos instal·lar un armari, una prestatgeria o diversos prestatges a la zona de sobre la rentadora i contra una paret, on poder emmagatzemar productes de neteja, productes d’higiene personal, accessoris, tovalloles…

És important que mantingueu en ordre el que col·loqueu als prestatges perquè queda a la vista, o, si més no, feu servir una solució pràctica i més decorativa, com pot ser col·locar els productes dintre d’uns cistells o caixes.

L’espai que quedi al voltant de la rentadora es pot aprofitar col·locant tauletes auxiliars amb rodes.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES