Una reforma bioclimàtica

Si  us esteu plantejant reformar casa vostra, potser us interessi saber que podeu millorar, i molt, la qualitat dels espais. Us proposem alguns principis de l’arquitectura bioclimàtica perfectament aplicables a la reforma integral d’un habitatge.

• Estalvi en les factures. Eficiència energètica. Podeu millorar el benestar en l’habitatge sense malgastar ni un sol euro en el consum energètic de combustible per a calefacció, aigua o electricitat.

• Materials ecològics. Bioconstrucció. La bioconstrucció utilitza materials de baix impacte ambiental, reciclats o fàcilment reciclables, que es poden fabricar mitjançant processos senzills i d’elaboració pròxima al lloc en el qual seran instal·lats. Utilitzant aquests materials, no només contribuïm a l’equilibri del planeta, també aconseguim espais més sans convertir-los en llocs en els quals no hi ha elements nocius.

• Millora de la certificació energètica de l’habitatge. Tots coneixem les etiquetes energètiques dels electrodomèstics i cada vegada som més els que exigim aparells de baix consum (qualificació A). El mateix podem exigir als nostres habitatges.

• El disseny de qualitat no és incompatible. I tot això sense sacrificar l’estètica i els acabats interiors.

Font: reformasdediseño.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.