Una quinzena de parades participaran a la fira de Sant Jordi de la plaça Coprínceps

Falten pocs dies per Sant Jordi i el Comú d’Escaldes-Engordany ja ho té tot a punt per celebrar una diada rodejats de bons llibres i moltes roses. Com ja és habitual l’escenari al voltant del qual es desenvoluparà el gruix d’activitats serà la plaça Coprínceps amb la presència d’una quinzena de parades de diferents floristeries, llibreries i associacions.

L’inici de la fira serà a les deu del matí amb l’obertura de les parades on també s’hi donaran cita les parades pròpies del Comú, com la de l’Espai Jovent o la més institucional que acollirà la venda de llibres editats pel Comú d’Escaldes-Engordany. Els joves que formen part de l’Espai Jovent posaran a la venda les manualitats que han realitzat al llarg de les darreres setmanes en el transcurs de diferents tallers on han treballat amb materials com la ceràmica o el vidre. Els diners que es recaptin es destinaran a una activitat extraordinària amb els joves que hagin pres part dels tallers i de la diada de Sant Jordi. Enguany, la parada de la llar de jubilats es fa conjuntament amb la de l’Associació de Gent Gran. Els diners recaptats es destinaran a l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea).

Pel que fa a les associacions, hi haurà la presència de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra, els diners recaptats per aquest estand es destinaran a l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra, o amb l’Associació de Malalts Mentals.

Les parades de la plaça Coprínceps també acolliran la signatura de llibres per part dels escriptors i escriptores del país que presenten les seves novetats a partir de les 12 del migdia.

Un any més, els escolars de la parròquia també seran els protagonistes d’aquest Sant Jordi. I és que per a ells s’han organitzat diversos tallers de les 10.30h fins a les 12h. i de les 14.45 a les 16.50h.

Per anar acabant la jornada a les 17.30h tindrà lloc l’espectacle infantil, a les 18.30h es procedirà al lliurament de premis del concurs de punts de llibre de Sant Jordi 2010, al qual hi han participat 687 escolars de la parròquia. A les 19h s’oferirà un berenar per a tothom per celebrar la cloenda de la fira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.