Dins del programa de desenvolupament per als joves de l’EFA, una quinzena de joves membres de l’entitat o empleats de les empreses familiars del Principat participen aquest divendres i aquest dissabte en el curs Emprenedoria i valors de l’empresa familiar. És la primera vegada que organitzen una formació específica per als joves, com ha reconegut el secretari de l’EFA, Joan Tomàs, i l’objectiu és inculcar en aquest col·lectiu la inquietud emprenedora. El curs està impartit per l’aventurar i emprenedor Albert Bosch i la fundadora de LP Leadership Program, Núria Andreu.

Sumar la tradició, la capacitat i la potència de l’EFA amb el talent, la vocació i el jovent és l’objectiu del curs Emprenedoria i valors de l’empresa familiar que té lloc aquest divendres i dissabte a Anyós Park. Així hi ha definit l’aventurer i emprenedor Albert Bosch, que és un dels encarregats d’impartir el curs organitzat per l’EFA. Segons Bosch, ‘en el moment que estem vivint a nivell personal, d’empresa i país el que sabem no serveix per massa’, no n’hi ha prou amb adaptar-se sinó que cal innovar i per això volen inculcar els valors de l’emprenedoria als joves empresaris.

Per la seva part, la coach i fundadora de LP Leadership Program, Núria Andreu, ha indicat que durant aquest dia i mig oferiran un programa ‘molt participatiu’ en el qual els joves assistents podran ‘aprendre d’ells mateixos’. El curs, ha opinat, permetrà als participants ‘compartir amb els altres de manera molt lliure’.

Des de l’EFA, el seu secretari, Joan Tomàs, ha manifestat que l’emprenedoria s’ensenya ‘des de l’experiència’ i és per això que han triat els dos emprenedors per transmetre aquest ‘esperit emprenedor’.

Sense postura oficial respecte de l’IRPF D’altra banda, pel que fa a la futura implantació de l’IRPF, Tomàs ha assegurat que l’EFA ‘no té cap postura oficial’ i s’ha mostrat ‘sorprès’ per les informacions que atribueixen a membres de l’entitat la creació d’una plataforma per evitar que tiri endavant aquesta mesura.

El secretari de l’EFA ha firmat que ‘no tenim constància oficial’ i ha assegurat que no en són els impulsors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada