esplai-massanaContinuant amb la vocació de donar un bon servei a les famílies, el Comú de la Massana ha creat un servei d’esplai diari. És a dir, a partir del d’ara, els infants que no estiguin inscrits a l’Esplai poden utilitzar aquest servei, en ocasions puntuals, quan els seus pares ho necessitin. Només caldrà fer la inscripció al Servei de Tràmits amb 48 hores d’antelació. El preu de l’Esplai de dia és de 7 euros per jornada. També hi ha la possibilitat de contractar el servei de ludoteca de matí, que té un cost de 3 euros.

Ja hi ha una quinzena de famílies que enlloc d’inscriure els seus fills al servei complet han decidit contractar l’Esplai un o dos dies fixos a la setmana. També n’hi ha d’altres que no estableixen un dia fix, sinó que demanen el servei segons les necessitats.

“Hem creat aquesta nova modalitat amb la finalitat de fer front als problemes que tenien el pares quan els sorgia algun imprevist de feina o personal. Ara saben que poden comptar amb l’Esplai per un dia en concret”, explica la consellera Natàlia Cusnir.

Recordem que, des del curs passat, l’Esplai disposa de dues instal·lacions, ja que s’han obert les noves dependències dels Arcs, que han acollit una mitjana de 56 infants, el grup dels més grans.

En aquests moments l’Esplai compta amb  uns 160 inscrits, repartits en sis grups d’edat. Un equip format per 15 monitors treballa al capdavant d’aquest servei per a garantir

la màxima qualitat. A banda d’ajudar-los a fer els deures, els monitors treballen amb els infants en propostes lúdiques i tallers molt divertits, però sempre tenint en compte la vessant pedagògica.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada