Una quinzena de cantants participen al primer concurs de talents filipí a Andorra

La sala de la Closeta de la Massana ha acollit, aquest diumenge a la tarda, la celebració del primer concurs de talents filipí a Andorra. Una quinzena de participants des dels 14 fins als 65 anys han mostrat les seves habilitats de cant per poder passar a la final espanyola que se celebrarà a Barcelona. A l’esdeveniment hi han assistit centenars de persones de la comunitat filipina que han volgut unir-se a aquest esdeveniment.

Un total de quinze cantants, quatre homes i onze dones, des dels catorze anys i fins als 65, han mostrat davant l’atapeïda sala de la Closeta, les seves habilitats. El concurs de talents filipí estava obert a qualsevol altra disciplina, però casualment tots els participants han optat per mostrar les seves habilitats en el cant.

Abans de la celebració del concurs, però, han aprofitat per visionar, tots junts el film filipí Mother’s story, i per berenar menjars típics filipins que han preparat per a l’ocasió.

Segons ha explicat un dels organitzadors de l’esdeveniment, Perry Solomon de Guzman, l’esdeveniment està finançat per l’empresa filipina TFC i es donaran regals als participants, però a més, el guanyador podrà participar en el concurs a nivell espanyol a Barcelona. El guanyador de la capital catalana rebrà 2.000 euros i competirà a Londres, i la darrera prova serà a Filipines per ser el talent del país. A més, totes les despeses de viatge i allotjament estan cobertes pel concurs.

L’esdeveniment d’aquest diumenge tindrà repercussió internacional ja que es retransmet pel canal filipí, i ho podran veure els més de 90 milions d’habitants filipins. Així, De Guzman considera que és una bona manera que els filipins coneguin Andorra, ja que ‘molts d’ells no saben que existeix’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *