Una quarantena de persones s’apleguen a la diada de Sant Romà de Vila

Aquest dilluns de Pentecosta ha tingut lloc a l’església de Sant Romà de Vila la tradicional Diada que com cada any s’ha encetat amb una missa. En el marc d’aquest esdeveniment, el cònsol major d’Encamp Jordi Torres ha anunciat que per al proper exercici pressupostari, i pel dels tres anys vinents, el Comú ha obert una partida destinada a finalitats socials que provenen de la renúncia a la tretzena paga que han fet els polítics del Comú. 

Al voltant de quaranta persones han participat aquest dilluns en la tradicional diada de Sant Romà de Vila, que s’ha celebrat coincidint amb el dilluns de Pentecosta. El programa d’actes s’ha encetat amb una missa a la petita església de Sant Romà de Vila i a continuació ha tingut lloc un aperitiu per a tots els presents. Posteriorment, ha tingut lloc una ballada de sardanes. La tradicional diada de Sant Romà de Vila és un dels aplecs que acull la parròquia d’Encamp a la primavera.

Aquest dilluns de Pentecosta, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres ha parlat del projecte d’heliport recordant les dues reunions mantingudes amb el Govern per a tractar el tema i recordant que “si tècnicament el projecte no afecta els sobrevols” el Comú no s’oposarà a la infraestructura. Torres ha assenyalat que la proposta d’ubicació feta pel Govern es troba en “zona industrial, i que per tant les urbanitzacions es troben allunyades”. Igualment, el comú es troba a l’espera de l’estudi encarregat pel Govern.

Per altra banda, Torres ha avançat que en l’elaboració del pressupost que la llei obliga a avançar pels propers quatre exercicis, ja es contempla la destinació pressupostària de la tretzena paga a la qual van renunciar els polítics del Comú. Aquesta partida es destinarà a afers socials tant d’Encamp o del Pas de la Casa, i ja serà amb aquest pressupost, el d’enguany, i els tres anys següents”.

Text i foto: ANA