Una quarantena de gimnastes participa al Campionat Departamental de Gimnàstica Artística

El passat dissabte 21 de gener de 2102 es celebrà a Andorra la Vella, al Pavelló del centre Esportiu dels Serradells, el Campionat Departamental de Gimnàstica Artística dels Pirineus Orientals, que esdevé la 1a fase del Campionat de Gimnàstica Artística de França, tant en la modalitat masculina com en la femenina, organitzat pel Comitè Departamental de Gimnàstica dels Pirineus Orientals i la Federació Andorrana de Gimnàstica, amb la col•laboració del Club Artística Serradells.

Hi van participar una quarantena de gimnastes femenines integrants de l’Association Gymnique Perpignanaise, de Perpignan; del Club Artística Serradells d’Andorra la Vella i del de Gimnàstica Artística d’Encamp; així com una desena de gimnastes masculins, tots integrants del Club Artística Serradells d’Andorra la Vella .

Tots els gimnastes van fer gaudir d’allò més el públic assistent, amb les seves demostracions d’esforç i de dedicació a l’hora del desenvolupament dels exercicis. Per a alguns d’ells, aquest campionat representava la primera vegada que posaven en joc el seu treball davant uns jutges expectants. Al final, independentment dels resultats, queda la satisfacció del treball aconseguit i la seguretat que cal continuar amb la feina quotidiana.

A l’hora del repartiment de medalles, en les diferents categories i edats, van ser presents Jordi Cerqueda, secretari d’Esports del Govern d’Andorra; Eva Rodríguez, presidenta de la Federació Andorrana de Gimnàstica; Jean-Marie Gely, president del Comitè Departamental de Gimnàstica dels Pirineus Orientals; i Jordi Escabias, president del Club Artística Serradells.

La propera cita, la 2a fase del campionat, ara Campionat Regional de Gimnàstica Artística de Languedoc-Rosselló, a Frontignan, l’11 i 12 de febrer, en què també participaran gimnastes andorranes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.