Una persona resulta ferida greu en un accident de parapent a Organyà

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 16.02 hores d’un accident de parapent al costat de la muntanya d’Ares, al terme municipal d’Organyà (Alt Urgell).

S’ha activat una dotació terrestre i l’helicòpter amb els bombers del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), que ha rescatat la persona ferida, un home de 35 anys. Posteriorment s’ha fet el transfer a l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha evacuat el ferit a l’Hospital de Sabadell en estat greu.
 
Per atendre l’emergència també s’ha desplaçat al lloc dels fets una ambulància del SEM.
 
 
Rescat d’una excursionista Espot (Pallars Sobirà)
Aquest migdia els Bombers de la Generalitat també han treballat en el rescat d’una persona ferida al Port de Ratera, a Espot (Pallars Sobirà). Sembla que la persona s’hauria accidentat mentre feia una excursió en grup pel GR11 entre Ratera i el Port de Ratera.
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 12.58 hores i han activat l’helicòpter amb el GRAE, que ha rescatat la persona ferida i l’ha evacuat a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp. Es tracta d’una dona de 61 anys amb una possible luxació a la clavícula.