Una persona perd la vida en un incendi a l’avinguda Carlemany

Incendi en un edifici de l'avinguda Carlemany
Incendi en un edifici de l’avinguda Carlemany

Una persona ha mort arran de l’incendi declarat aquest migdia al numero 55 de l’avinguda Carlemany segons han confirmat fons oficials es tractaria d’un dels veïns de la planta on s’ha originat el foc.

Per la seva banda el SAAS ha informat que 7 persones han ingressat a l’hospital amb diverses patologies. Dos d’ells una dona de 42 anys i un noi de 16 en estat crític per intoxicació. Segons ha informat el SAAS n’hi ha 4 més amb intoxicació lleu, tres dones de 20, 48 i 54 anys i un home de 50. I una darrera amb un traumatisme lleu de 35 anys. El sinistre s’ha declarat en un segon pis i s’hi han desplaçat diversos efectius de bombers, policia i del SAAS. S’ha evacuat tot l’edifici i altres han pogut sortir pel seu propi peu.

Han reunit els afectats als edificis al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat el cap de Govern, Xavier Espot, el ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, i els cònsols, Rosa Gili i Joaquim Dolsa.

Els veïns de l’immoble afectat han estat allotjats a l’hotel Font del Marge i els dels blocs del costat, el 51 i el 53 han pogut tornar ja a casa seva.