Una pedregada emblanquina diversos punts del Principat

La pedregada d’aquest matí s’ha deixat notar, sobretot, a la parròquia d’Ordino. Tot i que a primera hora és quan més ha descarregat, no es descarta que les tempestes es puguin anar repetint tot el dia.

La zona de la Cortinada, a Ordino, ha estat una de les més afectades per la pedra. En aquestes imatges que ens fan arribar espectadors, es pot veure que la carretera ha quedat pràcticament blanca una bona estona. A d’altres zones de la parròquia les pedres també han caigut amb força durant uns minuts.

Fins i tot a punts com Andorra la Vella la pluja s’ha barrejat amb calamarsa uns instants. Pel que fa a les precipitacions, s’han recollit 6l/m2 a l’estació de la borda Sabater, a Sant Julià de Lòria, i gairebé 10 a la de les Salines.

Les previsions per aquesta tarda no són gaire optimistes: els serveis meteorològics indiquen que les tempestes, localment fortes, s’aniran repetint fins al vespre a tots els punts del Principat. Especialment, la zona que ha d’estar més alerta és la d’Escaldes-Engordany, la Massana i el túnel de les dos Valires.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.