Una paret es desprèn en una finca del centre d’Oliana

paret-olianaEls Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir aquest dijous a la nit a causa del despreniment de la paret d’un edifici abandonat al centre d’Oliana.

Segons ha informat la Direcció General d’Emergències, l’avís es va rebre poc abans de les 11 de la nit. Els fets es van produir a la finca del número 7 del carrer dels Dolors, al nucli antic. Una part de la paret va cedir i les restes van quedar escampades a la calçada. Dues dotacions dels Bombers es van desplaçar fins a l’indret. L’incident no va provocar cap ferit.

Aquest divendres s’ha citat l’arquitecte municipal perquè determini les causes del despreniment. Tot i que ara s’està analitzant les causes, des d’Emergències s’ha avançat que, segons el primer informe, l’edifici estava en estat ruïnós i que se n’ha ordenat l’enderroc total mitjançant maquinària pesada. La finca ha quedat precintada i el carrer ha quedat provisionalment tancat a la circulació.

Accident lleu a la Seu

També en l’apartat de successos, la carretera N-260 va registrar aquest dijous un accident lleu dins del terme municipal de la Seu. Els fets es van produir passades les 4 de la tarda al quilòmetre 229 de l’Eix Pirinenc. Per causes que es desconeixen van topar un turisme i una furgoneta, amb el resultat de dos ferits lleus. L’altre ocupant va sortir-ne il·lès.

Text: RàdioSeu. Foto: Marc Marrero