twitter

L’organització de la informació és un tema fonamental en la xarxa. En el cas de les xarxes socials aquest enorme detall esdevé un fet cabdal de gran importància.

Els grans portals de trobada social virtual són el que són gràcies al mim que han donat a la informació i a com l’han organitzat.

El cas de Twitter, on a priori no hi ha una estructura de pàgina definida, és tot el contrari ja que els missatges, que apareixen de forma cronològica estan organitzats en funció de l’actualitat de la notícia. És gràcies a la seva aparença de tauler d’anuncis que la xarxa social de l’ocell és el que és actualment.

No obstant això no sempre és adequada aquesta disposició dels continguts ja que de vegades, quan estem connectats a la xarxa social poden arribar a acumular més de mig miler de missatges sense llegir en unes poques hores o fins i tot si tenim gran quantitat de contactes, en pocs minuts. És per aquest motiu que la plataforma ha inclòs una nova eina anomenada “While You Were Away” que pretén lluitar amb aquesta sobreacumulació d’informació. Es tracta d’un resum en el qual els usuaris podran veure els tuits més destacats que es van perdre mentre no atenien la xarxa social.

Pel que sembla alguns usuaris s’havien queixat de la disposició cronològica de la xarxa social i és per això que Twitter ha decidit introduir aquesta eina que de moment només algunes comptes específics han provat però que en principi, segons TechCrunch, s’estendrà a la resta de comptes de tot el món.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada