Una nau s’enfondra a l’avinguda Guillem Graell de la Seu

Una nau industrial s’ha esfondrat parcialment aquesta nit passada a l’avinguda Guillem Graell de la Seu, segons ha informat RàdioSeu.

La Direcció General d’Emergències ha informat que l’avís del despreninent es va rebre a quarts d’11 de la nit en un magatzem de begudes situat a l’entrada est de la Seu. Per causes que es desconeixen, van cedir uns 100 m2 de sostre; és a dir, la meitat de la teulada, formada per una estructura de fusta i uralita.

El mur exterior ha patit desperfectes i una part dels maons s’ha escampat pel carrer. Afortunadament, el succés no ha provocat cap ferit, atès que en aquell moment l’empresa estava tancada, si bé ha generat danys materials. En les tasques de control i neteja de la via hi han intervingut tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, a més a més d’unitats de Bombers i de la Policia Municipal. La situació s’ha donat per controlada a 3/4 d’1 de la matinada.

L’esfondrament ha obligat a tallar al trànsit l’avinguda Guillem Graell, que durant aquest dijous continua tancada. Tot i això, el tècnic municipal ha assegurat que no hi ha perill de nous esfondraments.

(Foto: I.M.P.)

1 comentari

  1. Gracies per utilitçar la fotografia que os vaig enviar. Avui seguia tancat el carrer. pero ja no hi eren les grues, ni els bombers.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES