Una editorial francesa anomenada Short Edition ha creat el dispensador de relats curts. La majoria que hagin llegit la frase s’estaran preguntant què és un dispensador de relat. T’ho expliquem.

Pensin en aquests tiquets llarguíssims de la compra. Ara imaginin una màquina que com si d’un rotllo de paper de bany de tractés, enlloc de dispensar paper blanc, dispensi paper on s’ha imprès un relat. Unint les dues idees es pot entendre què és aquesta màquina inventada per l’editorial francesa.

La companyia francesa ha ubicat els dispensadors de relats en sales d’espera perquè d’aquesta manera els que així ho desitgin puguin imprimir-se un relat, conte o poesia. Entre les opcions a triar no hi ha autors ni títols de llibres, ja que el dispensador ofereix un text aleatori. Només es podrà escollir si volem una lectura d’un, tres o cinc minuts.

Short Edition compta amb una cartera de 9.000 autors alguns dels quals són clàssics coneguts. De moment les màquines han estat instal·lades en 100 punts de França que van des d’instituts fins aeroports, passant per museus o estacions de trens. També s’han instal·lat màquines dispensadores de textos als Estats Units.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada