Una mala primera meitat condemna el FC Andorra davant el Betis B (3-2)

Betis vs FC Andorra
Betis vs FC Andorra (Ángel López/FC Andorra)

Els d’Eder Sarabia han pagat cara una primera part molt dolenta, on han encaixat tres gols, davant el cuer i no han estat capaços de capgirar el marcador. L’entrada de canvis a la segona meitat ha servit per retallar diferències, fins al 3 a 2, però ha estat insuficient per endur-se alguna cosa positiva de Sevilla.

Sorpresa i de les grosses a la Ciutat Esportiva Luis del Sol de Sevilla, en el partit entre el Betis B i el FC Andorra. El líder ha perdut al camp del cuer, ja descendit, després d’una primera part farcida d’errades.

Les coses s’han torçat molt d’hora i al minut 8, unes mans d’Hector Hevel dins de l’àrea s’han traduït en un penal que ha convertit Callejón. De mica en mica, els tricolors han dominat la possessió, tot i que sense trobar forats a la defensa bètica. Els d’Eder Sarabia han disposat d’alguna opció per empatar, però la manca d’efectivitat l’ha aprofitat el filial del Betis per fer el segon al minut 35 a la sortida d’un córner.

El càstig no ha acabat aquí i quatre minuts més tard, la defensa tricolor ha comès una errada en la sortida de pilota i Baena no ha perdonat el tercer.

A les acaballes de la primera meitat, Marc Fernández ha pogut retallar amb un xut sec que s’ha estavellat al pal. Al descans, 3 a 0.

El correctiu era dur i Sarabia ha mogut la banqueta donant entrada Àlex Pastor per Marc Pedraza. Al minut 55, també han entrat Ruben Bover, Martí Vilà i David Martin. Precisament, els dos darrers han estat els encarregats de fer el primer dels tricolors dos minuts més tard, amb una bona combinació.

L’Andorra s’ha bolcat més en atac i al 63, Adrià Vilanova ha aprofitat una jugada embolicada dins de l’àrea després d’un córner per fer el segon.

Els tricolors han persistit, però s’han trobat en repetides ocasions amb la fiabilitat de Marc Vidal. El porter ha estat una assegurança sota pals i ha evitat l’empat. Al final, 3 a 2, i derrota dolorosa dels de Sarabia una setmana abans de jugar el partit més important de la temporada contra l’Albacete a casa.

L’Andorra continua al capdavant de la classificació amb 64 punts, un més que l’Albacete que aquest diumenge jugarà contra l’Alcoià. El pròxim partit dels tricolors serà precisament contra els manxecs a l’Estadi Nacional, en una autèntica final per la primera posició.