Un  pinçament a la zona lumbar ha impedit a Amàlia Vinyes disputar la segona prova de la temporada del TCR Spain i el TCR Ibèric. La pilot andorrana, que ja es trobava a Portimao (Algarve, Portugal) per a la cita lusitana, ha hagut de tornar a casa sense haver pogut córrer en un cap de setmana en el qual tenia clares opcions de podi.

La pilot de l’equip Baporo solament va poder disputar unes breus sessions d’entrenaments lliures en el matí del dissabte. Va ser aquí quan van començar unes molèsties que es van perllongar durant tot el cap de setmana. Mentre els seus companys de campionat disputaven els entrenaments oficials i després la carrera, la pilot patrocinada per SEAT Europ-Acte, Rebeld i Verisure va tenir que romandre en el box amb la impotència de no poder participar a causa dels forts dolors.

“La veritat és que ha estat una veritable llàstima”, assenyalava contrariada Amàlia des del box del seu equip. “Les molèsties van començar el dissabte al matí i van passar a ser un dolor bastant fort, per la qual cosa hem decidit no forçar i donar el cap de setmana per perdut”. En els propers dies, Amàlia se sotmetrà a proves mèdiques per intentar accelerar la recuperació de cara a la següent cita del TCR Ibèric i TCR Spain, que serà a Vila-real, també a Portugal, els dies 8 i 9 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada