L’objectiu del projecte ADNPYR és sensibilitzar i posar en valor la identitat d’un territori de muntanyes a través del seu patrimoni. Per això i mitjançant un espai expositiu mòbil de 72 m2 que va acompanyat d’un variat programa d’activitats dirigides a tots els públics, el PIRIBUS mostrarà part del patrimoni pirinenc a través de varis mòduls museogràfics i recollirà testimonis i punts de vista dels seus habitants.

En els continguts i activitats de l’exposició itinerant del PIRIBUS, es mostrarà i treballarà la diversitat cultural, natural, de llengües o el patrimoni natural d’uns territoris diversos i allunyats entre sí per les muntanyes, però units per la seva història.

La història geològica, els paisatges, la biodiversitat i la història humana són els quatre espais temàtics per permetran explorar al visitant el patrimoni i la identitat del Pirineu a través de dispositius de visió de 360º, pantalles tàctils i sonores, o mitjançant la manipulació de mostres i objectes.

L’exposició ha sigut concebuda amb el suport de 65 entitats de la xarxa Educació Pirineus Vius, que seran també les responsables de coordinar els programes d’activitats educatives que es desenvoluparan a cada una de les etapes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada