Una excavadora impacta contra el Pobladó

poblado

Ensurt aquest matí a la carretera general 1 a l’altura del Pobladó. Un camió gòndola ha perdut la càrrega que portava, una excavadora petita, en trencar-se la cadena que la lligava. La màquina ha impactat contra el restaurant i ha provocat danys en dos cotxes, una porta i un semàfor. No hi ha hagut danys personals.

L’accident ha ocorregut a les 8.30h. El camió circulava per la carretera general 1 quan la màquina que portava s’ha desprès de la plataforma i ha impactat contra el restaurant. La circulació en sentit Sant Julià de Lòria ha quedat tallada en aquest tram fins que han acabat les tasques de neteja.

El camió havia carregat l’excavadora a la plaça de Braus i es dirigia a Aixovall. Segons ha explicat el transportista, ell mateix havia lligat la màquina a la plataforma com ho fa habitualment. Ha explicat que, en arribar al Pobladó, ha escoltat un soroll fort i ha vist que la màquina havia caigut. Molt nerviós, ha assegurat que no entenia com s’havia deixat anar la cadena.

En caure, la màquina ha provocat danys en dos cotxes aparcats i mobiliari urbà. L’accident ha quedat en un ensurt ja que no ha envaït el sentit contrari ni hi passava cap vianant. La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha dit que “la sort és que bo hi ha ferits, només són danys materials (a l’edifici), un fanal del comú i un semàfor del pas de vianants” i ara “es tracta d’assegurar la zona”.  Una tasca que segons ha explicat el cap de guàrdia de bombers, Josep Maria Alonso, consistia en “treure tots els fanals, l’enllumenat i carregar la màquina”.

La policia ha recollit el tacògraf del camió i ha fet un atestat. La investigació pels fets quedarà en mans de les assegurances en no haver-hi ferits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.