La Sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna, a Andorra la Vella, acull aquest dimecres 4 de juny al vespre l’acte de clausura del Concurs d’enigmes #UdA25, durant el qual es farà el lliurament del premi a la guanyadora de la competició. Neus Palou, estudiant de bàtxelor en Administració d’empreses, ha resolt correctament tots els enigmes plantejats setmanalment per la Universitat d’Andorra (UdA).

Una xerrada titulada “Publimagmàtica!”, a càrrec de Carlos Moreno i Florenci Pla, posa el punt i final a 25 setmanes d’enigmes, buscant la complicitat del públic en una sessió de lògica i raonament en què s’han combinat la màgia i la publicitat matemàtiques.

En el marc de la commemoració dels 25 anys d’ensenyament superior a Andorra, la Universitat d’Andorra, amb la col·laboració de Ràdio Nacional d’Andorra (RNA), va organitzar el concurs amb la finalitat de promoure l’interès per la ciència. Hi havia en joc una tauleta digital d’última generació. Del 18 de novembre del 2013 al 30 de maig del 2014, els enunciats es van anar fent públics al programa Bon dia, que hi ha algú? de Ràdio Andorra (RNA) i a la pàgina de la Universitat d’Andorra al Facebook. A l’e-com.UdA, el butlletí de la Universitat d’Andorra, també es van anar recopilant cada mes les solucions. La iniciativa, oberta a tothom, va atraure 34 participants. Es van rebre un total de 247 respostes als diferents enigmes, 221 de les quals eren correctes (89,5%).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada