Un  experimentat monitor sobre pistes de gel, Marcel Besolí Pérez, serà el màxim responsable de la Logic Drive, Escola de Conducció a Ordino-Arcalís, que tindrà com a principal objectiu formar conductors que tinguin interès en descobrir i, sobretot, corregir les reaccions de vehicles, amb equipaments obligatoris, en carreteres en condicions delicades per la presència de neu i gel.   

Les instal·lacions de l’Escola de Conducció Ordino-Arcalís estaran situades en un dels fins ara aparcaments de l’estació d’esquí. Una ubicació en la vessant nord de la zona pirinenca que assegura el poder tenir, durant moltes jornades en el període hivernal, temperatures sota zero i, en conseqüència, una pista en perfectes condicions per dur a terme els cursos proposats pels responsables de l’escola.  

És evident que Logic Drive comptarà amb vehicles degudament equipats per als diferents cursos que s’impartiran. Així mateix, tindrà també monitors amb experiència contrastada en situacions de conducció en carreteres en les quals el gel i/o la neu siguin els elements a contrarestar.   

L’escenari tindrà un perímetre d’aproximadament 700 metres, en el qual Besolí i el seu equip podran dibuixar diverses variants en funció de les necessitats del curs o dels suggeriments dels clients que vulguin fer algun exercici determinat.

El projecte ha superat bona part de la fase inicial (part administrativa) i en breu s’espera poder iniciar el remodelat de l’espai físic, perquè l’escola de conducció Logic Drive a Ordino-Arcalís estigui al 100% a principis del proper hivern.  

Fotoesport

1 comentari

  1. Molt be, una escola de conduccio sobre gel i neu. Tindriem que pasar tots els que estem en aquest pais unes clases, per aixi fer bon us dels vehicles amb ivern. Força amic amb aquest nou projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada