Una empresa andorrana impulsa el primer servei de lloguer de vehicles elèctrics a Barcelona

La ciutat de Barcelona comptarà, a partir de divendres que ve, amb el primer servei de lloguer de vehicles elèctrics per hores dirigit als ciutadans i als turistes. A la presentació del servei, impulsat per la companyia andorrana Ifrenting i amb la col·laboració d’Endesa i l’Ajuntament de Barcelona, l’empresa ha explicat durant la presentació a la capital catalana, que posarà a disposició dels clients 18 Renault Twizy -de dues places-, que tenen una autonomia de 100 quilòmetres i una velocitat màxima de 50 quilòmetres per hora.

Els barcelonins podran usar el servei pagant una quota anual de 100 euros -o 60 euros semestrals- i una tarifa addicional de 7 euros per hora d’utilització, a la qual s’inclou la possibilitat de recarregar el vehicle gratuïtament en els punts de càrrega de la ciutat i una targeta que permet aparcar sense cost addicional durant dues hores en qualsevol aparcament gestionat per Barcelona de Serveis Municipals. Pel que fa als turistes, el preu del servei és de 21 euros durant les primeres dues hores d’utilització del servei i 15 euros les tres següents, per posteriorment ser gratuït fins a un màxim de 12 hores diàries.

1 comentari

  1. Esta molt bee que encara hi hagin emprenedors amb ganes de treballar pero amb la que tenim a sobre, crec que son uns preus una mica elevats…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES