Una dotzena de persones s’apunten al curs de ioga facial

Ja ha començat el curs de ioga facial adreçat a la gent gran que imparteix de forma desinteressada Nani Rodríguez. El taller es fa cada dimecres, de 10.30 a 12 h i està obert a tothom que s’hi vulgui afegir. L’objectiu del curs és millorar el benestar i la salut, tant per dins com per fora. “Hem de cuidar tant la imatge facial com la psíquica”, assegura Rodríguez. Les sessions consisteixen en mostrar com s’ha de gesticular i petits massatges de cara, coll, orelles i crani, amb la finalitat d’enfortir la musculatura. Es tracta d’exercicis senzills, que després es poden fer a casa.

Les participants –de moment, tot dones- estan molt contestes amb la proposta. Expliquen que s’hi van apuntar per curiositat, ja que no sabien en què consistia el ioga facial, i ara han pogut comprovar que passen una estona de relax, aprenent trucs per millorar la seva imatge.

D’altra banda, el Comú també compta amb dos tallers adreçats a millorar el benestar de persones que pateixen dolències, com per exemple, els malalts de càncer que estan patint sessions de quimioteràpia. D’una banda, poden optar per teràpies de reiki, a càrrec de Fernando Herrador D’altra banda, també s’ofereix un taller de relaxació i maquillatge facial, amb Line Jeuland i Anna Gimeno.

Totes les persones interessades es poden posar en contacte amb l’Àrea Social del Comú, al telèfon 322187.

 Tallers intergeneracionals

Les propostes que es fan des de la Casa Pairal són molt variades. I algunes, són compartides amb altres departaments. És el cas de les activitats intergeneracionals, que aplegen gent gran i joves. Ja s’han fet tallers de mitja i d’ús del mòbil. Aquesta tarda es realitzarà una sortida conjunta per conèixer el Parc Natural del Comapedrosa.