Una dona mor en un greu accident de trànsit a la Massana

Greu accident aquest dilluns al migdia, al quilòmetre 6 de la carretera general 3 a la Massana. Una topada entre dos vehicles amb matrícula andorrana ha provocat la mort d’una dona d’uns cinquanta anys.

La víctima és una dona d’Andorra d’uns cinquanta anys que ha perdut la vida arran de la violenta topada entre els vehicles. L’accident ha causat, almenys, un altre ferit. Es tracta d’una conductora de 36 anys que ha estat traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb una important fuetada cervical.

En el xoc, que ha tingut lloc molt a prop de la Farga Rossell, als afores de la Massana, s’hi han vist implicats tres vehicles. Això ha obligat a tallar la carretera CG-3 perquè poguessin treballar els equips d’emergències. Un cop la jutge forense ha autoritzat l’aixecament del cadàver, han començat les tasques d’investigació per part de la policia. Això ha provocat retencions de trànsit importants i ha obligat a desviar la circulació per la carretera de l’Aldosa.

El conductor del tercer vehicle implicat, un turisme Mercedes, ha estat detingut pels delictes d’homicidi imprudent i lesions per imprudència. Es tracta d’un home resident de 69 anys.