besoli

La tornada als ral·lis d’asfalt, 54è Ral·li 2000 Viratges, va tenir un inici molt esperançador per a Marcel Besolí-Albert Pérez (Peugeot 107), però després d’aconseguir el segon millor parcial entre els equips del Volant RACC en l’especial de Vilaredes, van patir una punxada en la part final de l’especial i després un altre a l’enllaç que els portava al parc d’assistència. Van arribar amb retard al control horari d’entrada al reagrupament i van penalitzar 50”.

L’equip, que forma part del Programa de Joves pilots de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), va seguir en competició però la concentració no va ser la mateixa que a l’inici. Després de completar tot el recorregut, van acabar a la sisena plaça de l’esmentat Volant RACC a més de 3’ de l’equip guanyador del ral·li i del volant 2014, Rodríguez-Muntadas.

Malgrat la mala sort de l’inici de la competició, Besolí valorava de manera molt positiva la seva participació en el 2000 Virarges de la present temporada, així s’expressava: “Cal tenir en compte que veníem d’un abandó per una sortida de pista en la qual el nostre Peugeot 107 va quedar molt tocat. Hem estat dos mesos sense competir i això sempre genera falta de confiança, sobretot al principi”. Malgrat tot l’inici va ser positiu, però les punxades: “A partir de l’incident ens vam prendre les coses amb una mica més de calma, recuperar el ritme i sobretot fer quilòmetres per començar a preparar la propera temporada en la qual, si no hi ha contratemps d’última hora, ens agradaria repetir al Volant de la mà de Guerrero Competició”. Així doncs l’equip de Joel Guerrero passarà a ser el responsable de la mecànica del pilot de l’ACA: “Per aquest motiu vam decidir sortir a la prova de Manresa, per començar a treballar en equip el més aviat possible i poder afrontar la propera temporada amb possibilitats de fer un bon resultat en el Volant”.

Besolí-Pérez confien que, en aquesta continuació del projecte, puguin començar a recollir les recompenses de l’experiència acumulada en una temporada 2014 que ha tingut moments molt difícils.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada