Una desena de restauradors del Centre Històric oferiran menjar a la plaça Guillemó durant la Festa Major

El menjar de la Festa Major d’Andorra la Vella d’enguany anirà a càrrec dels mateixos restauradors del Centre Històric. Un total de deu carpes situades a la plaça Guillemó acolliran tots aquells participants que han volgut acostar els seus menjars i begudes al vessant més popular de la Festa Major. Segons ha informat el president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Miquel Canturri, a la plaça es podran trobar menjars i begudes molt variats, des de cerveses fins a tes, amb creps, pastissos i d’altres menjars a preus des de dos fins a deu euros. Totes les parades estaran obertes des de les onze del matí i fins a les onze de la nit, com a mínim, però si hi ha gent a la plaça i volen allargar l’horari ho podran fer.

La Festa Major de la capital comença aquest proper dissabte 4 d’agost, i un any més el nucli de restauració es trobarà a la plaça Guillemó. Aquesta vegada, però, en comptes de venir una empresa de fora per oferir productes gastronòmics, els restauradors del Centre Històric s’han ofert per portar els seus productes a la plaça. Tal com indica el president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Miquel Canturri, ‘pensem que nosaltres podem oferir un producte millor’, i per això tots els restauradors de la zona que han volgut podran vendre begudes i menjars a les carpes de la plaça Guillemó.

Seran un total de deu restauradors, el Sushi Gong, la Birreria, el Cisco de Sans, la Botiga del te, el Rebost del Padrí, l’And Burguer 0, Flor i Nata, Eximi, la Cava Ronaldo i Ca la Conxita. Així, hi haurà productes del país ben variats durant tot el dia, a partir de les onze del matí i fins a les onze de la nit, com a mínim.

Tal com ha explicat la consellera de Cultura i Participació Ciutadana de la capital, Meritxell Rabadà, a banda d’oferir menjar als visitants de la Festa Major, aquesta és una oportunitat dels restauradors per donar-se a conèixer. D’aquesta manera es converteix la plaça Guillemó en el centre de restauració, i a banda de les carpes hi haurà taules i bancs compartits perquè hi puguin menjar els clients de totes les parades.

A més, els restauradors han decidit afegir-hi un toc solidari a aquesta nova iniciativa, i aportaran el 2,5% del que venguin a la gossera Laika per ajudar-los en la seva tasca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.