Una desena de carrosses i fins a 400 persones participen a la Rua de Carnaval d’Andorra la Vella i Escaldes


Una desena de carrosses i unes 400 persones han participat aquest dissabte a la tarda a la Rua de Carnaval entre Escaldes i Andorra la Vella. Segons ha explicat la cònsol major escaldenca, Trini Marín, s’ha comptat amb representació de totes les parròquies així com d’entitats com les cases pairals o l’Espai lleure. Alguns dels personatges que s’han pogut veure durant la desfilada han estat els dels còmics d’Astèrix i Obèlix, l’Equip A, una representació del programa Masterchef o les cheerleaders del gimnàs fit, entre altres.

Des del Parc de la Mola d’Escaldes fins a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella, la Rua de Carnaval compartida entre les parròquies centrals ha recorregut aquest dissabte a la tarda els principals eixos comercials per animar el nombrós públic que s’ha aplegat per gaudir de l’espectacle.

Enguany, la desfilada ha comptat amb una desena de carrosses entre les quals les de les cases pairals d’Andorra la Vella i Escaldes, la de l’associació de Filipins, una altra ambientada en els còmics d’Astèrix i Obèlix, un grup de pingüins o un equip de soldats del Swat, entre altres.

Tot i que, com ha reconegut la cònsol escaldenca, Trini Marín, en algun moment han patit pel temps, aquest ha aguantat i ‘passaran una tarda- nit espectacular’, ha augurat.

La festa a les parròquies centrals ha acabat amb els premis del concurs de comparses i una botifarrada popular.

També aquest dissabte s’ha celebrat el Carnaval a Vallnord, amb més de 200 esquiadors en els tres sectors.