Una delegació del Partito Socialista de San Marino visita Andorra

ps-san-marinoDivendres 11 i dissabte 12 d’abril serà a Andorra una delegació del Partito Socialista de San Marino.

La delegació està formada per Simone Celli, Segretario del PS, conseller (parlamentari), Augusto Casali, Presidente del PS i Paride Andreoli, Presidente del Gruppo Consigliare (Grup parlamentari).

El divendres al matí Jaume Bartumeu i Gerard Barcia acolliran la delegació al Consell General.

El programa ha previst una reunió de treball per analitzar les relacions amb Europa i les opcions a disposició per a una integració en el mercat interior de la Unió Europea.

També hi ha a l’ordre del dia les reformes actualment en discussió tant al Consell General com al “Consilio Grande e Generale” de San Marino, és a dir:

-La reforma fiscal

-La reorganització de l’administració pública

-L’estat de precarietat dels comptes públics.

També es parlarà del paper dels consellers d’ambdós països a l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa.

Per la tarda hi haurà una trobada, a l’oficina parlamentària de Jaume Bartumeu, de la delegació del PS de San Marino amb Òscar Ribas, ambaixador especial per a les relacions amb Europa.

Posteriorment la delegació serà rebuda pel Síndic General i visitarà el Consell General i la Casa de la Vall.

A partir de les 17:45h, la delegació del PS de San Marino mantindrà una reunió amb la Comissió de Política Nacional de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra (SDP).

Està previst que en aquesta reunió es faci referència a la relació entre ambdues formacions polítiques i al plantejament d’una actuació conjunta en la política exterior dels petits estats.

La reforma tributària i les mesures per afavorir el desenvolupament econòmic també seran a l’ordre del dia.

El dissabte, a les 9h, la delegació visitarà el Museu del Tabac, a Sant Julià de Lòria i després es desplaçarà a Encamp per fer un trajecte en el Funicamp i, posteriorment, visitar el Museu de Casa Cristo a aquella parròquia.

A la fotografia, d’una reunió mantinguda a San Marino el dia 29 de setembre del 2013, es pot veure, d’esquerra a dreta, a Paride Andreoli, Augusto Casali, Jaume Bartumeu i Simone Celli.

Paride Andreoli, exministre de Turisme i Esports, és president del grup parlamentari del Partito Socialista al Consilio Grande e Generale i és, també, vicepresident del grup socialista de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa.

Augusto Casali és exministre de Justícia i Interior i actualment és el president del Partito Socialista.

Simone Celli és el secretari del Partito Socialista i parlamentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.