Una delegació del Consell d’Europa avaluarà la situació de la democràcia local

Dos representants del Congrés dels Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa visitaran la setmana vinent Andorra per avaluar la situació de la democràcia local en relació a les disposicions de la Carta Europea de l’Autonomia Local que Andorra va ratificar el 2011. Durant la seva visita els dos avaluadors mantindran trobades tant amb membres del Govern, com dels comuns i diferents institucions.

Una delegació del Congrés dels Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa farà una visita de monitoratge durant la setmana vinent, concretament del 25 al 26 d’abril. Els dos responsables d’aquesta avaluació que es desplaçaran al Principat examinaran la situació de la democràcia local amb relació a les disposicions de la Carta Europea de l’Autonomia Local que Andorra va ratificar el 2011, segons informen des del Consell d’Europa.

Entre les reunions que els avaluadors duran a terme n’hi ha amb membres del Govern, dels comuns i de diferents institucions. Així, s’entrevistaran amb el cap de Govern, Toni Martí i el ministre de Finances, Jordi Cinca; amb els cònsols d’Andorra la Vella, Canillo i Encamp, Conxita Marsol, Josep Mandicó i Jordi Torres i amb el president del Tribunal de Comptes, Francesc d’Assís Pons Tomàs; la subsíndica general, Mònica Bonell; el president del Tribunal Constitucional, Isidre Molas, i el Raonador del Ciutadà, Josep Rodríguez.

Text i foto: ANA

TOTES LES NOTÍCIES