batllia-1La batlle instructora del cas de les escoltes a l’edifici de la policia ha decidit suspendre la declaració dels dos informàtics de la policia prevista per avui i dilluns. Tots dos tècnics estaven cridats com a testimonis, però ara una de les parts representades en la causa ha demanat que compareguin en qualitat d’inculpats. Els informàtics han de donar explicacions, entre d’altres qüestions, de la destrucció del disc dur que contenia les gravacions a línies telefòniques internes.

Suspesa la declaració dels dos tècnics informàtics de la policia que avui i dilluns havien de declarar com a testimonis davant de la batlle instructora del cas de les escoltes a l’edifici de la policia.

El motiu és la demanda de l’advocat de la part civil, Josep Anton Silvestre, que ha sol·licitat que la declaració dels dos tècnics sigui en qualitat d’inculpats i no només com a testimonis.

Això significa que els dóna dret a declarar assistits per un advocat d’ofici o designat. La batlle encara no ha acceptat la demanda però sí ha decidit suspendre fins a nova data, encara no fixada, la declaració.

El testimoni dels dos tècnics de la policia va ser demanat per l’acusació particular del cas. Hauran de respondre sobre diverses qüestions, com ara la destrucció del disc dur que contenia les converses gravades pel sistema d’informació, el canvi d’ubicació de l’ordinador o el canvi de les línies interceptades, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada