Una de les novetats d’Alimentària 2014 és un torró d’Agramunt amb formatge Urgèlia

torro-formatgeEl Saló Internacional Alimentària 2014 ha servit per a la presentació d’un torró de formatge Urgèlia que uneix la Indicació Geogràfica Protegida (I.G.P.) Torró d’Agramunt i la D.O.P. Formatge de l’Alt Urgell i Cerdanya.

El producte, que encara no s’ha comercialitzat, ha estat una iniciativa de Torrons Vicens i s’ha treballat de forma conjunta amb la Cooperativa Cadí.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha qualificat l’innovador torró “com un producte deliciós que se suma al relat formatger que es treballa des de fa temps a la Seu per esdevenir capital del formatge a Catalunya”.

Torrons i formatge de qualitat

Torrons Vicens combina en la gamma Adrià Natura l’alta gastronomia i la tradició torronaire d’Agramunt, per crear un nou concepte de torró. Els productes s’elaboren amb ingredients de la màxima qualitat, amb la convergència entre el prestigiós cuiner Albert Adrià i el mestre torronaire Àngel Velasco.

Per la seva banda, l’Urgèlia és l’únic formatge de Catalunya reconegut amb la Denominació d’Origen Protegida (D.O.P. Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya), gràcies a la seva alta qualitat, garantia d’origen i llarga tradició. S’elabora amb llet fresca de va pasteuritzada, recollida diàriament als nostres ramaders del Pirineu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *