flaming 1

Aquesta tarda la música que ha sonat és la del Festival Músiques del Món a la plaça Coprínceps, que s’ha omplert dels seguidors habituals del certamen, però també de nombrosos curiosos i turistes. I és que l’oportunitat s’ho valia. Avui els protagonistes han estat The Flaming Shakers, uns dels millors imitadors dels Beatles que hi ha a Espanya.
Durant uns instants un pas de vianants de Vivand ha permès recompondre la mítica foto dels Beatles creuant Abbey Road. Una instantània que el passat 8 d’agost va fer 45 anys. En aquest cas els protagonistes han estat The Flaming Shakers. Alguns dels seus components porten 20 anys imitant la mítica banda de Liverpool.

El guitarrista de The Flaming Shakers, Israel Mashall ha explicat que “al 1996 vam començar a tocar amb els mateixos temes que els Beatles van començar. A més de conèixer la discografia del grup també coneixem les seves influències dels anys 50 i aquesta ha estat la clau per arribar a tocar com ho fan ells.”

Combinant temes mítics com “Hold my hand”, amb el que han començat el concert, “Love me” o “All my loving” amb d’altres de menys coneguts, la banda ha cridat de seguida l’atenció del públic que venia expressament al concert.

El baixista de la banda, Nathan Baughman ha remarcat que a diferència de les altres bandes de tribut als Beatles que “tenen per costum imitar els discs, nosaltres en canvi fem el que feien els Beatles en els concerts en directe.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada