cuina

Podeu modificar l’aspecte de la vostra cuina canviant el taulell. A les botigues grans de bricolatge podeu trobar peces de 3,60 m o de la meitat. Però, abans de comprar cal tenir en compte quin aspecte voleu aconseguir, i com és la resta de la cuina (colors, estils, etc.).

Un cop tingueu ja la peça, necessitareu una serra de vogir per fer els espais per a l’aigüera i la vitroceràmica, un tub de silicona per rematar el voltant de l’aigüera i la cuina i també unes peces cantoneres per rematar el final del taulell. També podeu col·locar uns prestatges, per al qual necessitareu aquestes eines: trepant, tornavís, nivell i metre. Amb el metre mesureu l’alçada a la qual voleu col·locar els prestatges. Podeu agafar la mida respecte al terra o al sostre.

Marqueu a la paret els punts de suport dels prestatges utilitzant el nivell perquè quedin rectes. També heu de marcar les mesures entre els prestatges pensant en la mida de les coses que voleu col·locar-hi. Feu els forats amb el trepant fent servir la broca segons el tac que col·loqueu a la paret. Subjecteu els suports amb tirafons als tacs anteriorment col·locats i comproveu si estan anivellats. Pengeu els prestatges als suports.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada