Una cosa que no serveix per a res

Hi ha innovacions i desenvolupaments que no serveixen per a res. Invents que ens desperten un somriure però que deduïm que no arribaran a cap bon port.

És el cas clar de la següent proposta per als smartphones. Es tracta d’un mini robot, semblant a les anomenades Roomba que netegen les cases i la seva funció és la de deixar impol·lutes les pantalles del telèfon intel·ligent i de les tauletes. Mitjançant un sistema de sensors, el petit artefacte és capaç de determinar els límits de la pantalla per d’aquesta manera, no caure en la seva àrdua tasca de neteja.

L’invent porta el nom de Automee-S. El seu preu és de 12,50 euros i ha estat desenvolupat per una firma japonesa.

Sens dubte el mini robot no suposarà un canvi substancial en el nostre món, tampoc per fer-nos més feliços o desgraciats en comparació del que actualment som. No obstant això, aquest tipus d’invents, ens demostren en quin món vivim i quina és la importància que actualment es donen als dispositius mòbils.

Segurament d’aquí a uns pocs mesos, tots, excepte aquells que en tinguin un a casa i 12,50 euros menys a la butxaca, oblidaran el Automee-S. De tota manera són aquests invents els que fan augmentar el temps i l’espai entre les veritables revolucions de la tecnologia.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES