obama

Internet, com cada vegada és més palmari, és més que un luxe, es tracta d’una necessitat. Així ho demostra l’última iniciativa proposada per Barack Obama.

El president dels Estats Units ha anunciat recentment un nou pla per portar la xarxa a les llars dels més desfavorits. El projecte que rep el nom de ConnectHome es basa en l’estadística que considera que als Estats Units, una de cada quatre cases no compta amb mitjans per connectar-se a la xarxa. Per aquestes llars aquesta deficiència significa un llast ja que cada vegada és més complicat i encara ho serà més en el futur, buscar feina, pagar factures o estar informat.

Sens dubte la majoria de famílies que viuen en aquesta situació de marginació digital, tenen un mateix patró. Minories negres, llatinoamericanes que viuen en barris desfavorits són els que menys connexió a internet tenen.

Després de l’anunci i amb molta celeritat Google ha anunciat que donarà suport al programa d’Obama, sabent que és una forma de vendre el seu producte perfecta.

D’altra banda cal preguntar-se perquè hem de seguir amb el model d’una connexió a cada casa. A més de ser una despesa important, resulta aïllador i destrueix la comunitat.

Per Tecnonews / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada