L’ambaixada d’Espanya a Andorra ha programat, per al proper 7 de juny, la darrera conferència del cicle ‘Diàlegs Europeus a Andorra’, a càrrec de la catedràtica de dret internacional i dret comunitari per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Blanca Vilà.

La professora impartirà la ponència titulada “El Mercat Interior i el Dret de la Unió Europea’, per donar a conèixer les implicacions que comportarà per a Andorra el fet de formar part del mercat interior i haver d’aplicar el dret comunitari. L’acte, que és lliure i gratuït, tindrà lloc a les 19 hores a la sala de conferències de l’ambaixada.

Tal com destaca l’ambaixador espanyol, Manuel Montobbio, Blanca Vilà ha estat directora de l’Institut Universitari d’Estudis Europeus, assessora jurídica de la Comissió Europea, i coneix la realitat andorrana, per la qual cosa està considerada un dels “referents” espanyols en matèria de dret de la Unió Europea.

L’objectiu de la conferència, que tancarà el cicle ‘Diàlegs Europeus a Andorra’, és facilitar informació a la ciutadania i a l’opinió pública en relació al dret comunitari i al mercat europeu, qüestions que afectaran la vida quotidiana dels andorrans en el moment en què es culmini la negociació de l’acord d’associació entre Andorra i la UE.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada