La ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, s’ha reunit aquest dimecres a Madrid amb el ministre d’Educació, Cultura i Esports espanyol, José Ignacio Wert. Les dues parts han convingut que iniciaran un treball tècnic al llarg del curs 2013-2014 per definir la reorganització dels centres educatius espanyols a Andorra i les adequacions dels espais escolars. La primera reunió tècnica tindrà lloc durant el proper mes juny.

Alhora, el ministre Wert ha confirmat la voluntat de mantenir la presència educativa espanyola a la xarxa pública del nostre país i assegurar així la seva permanència dins de l’estructura educativa andorrana.

Els dos governs han manifestat la seva ferma voluntat de definir un full de ruta que doni resposta a les inquietuds de la comunitat educativa, als canvis socioeconòmics i demogràfics que ambdós països estan vivint i que faciliti la presa de decisions als gestors educatius.

1 comentari

  1. Aquest ministre fatxa de PP fa vomitar, espero que no li agafi urticària a la nostra ministra per tenir-lo tant a prop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada